Help ons mee!

Fijn dat u de urgentie begrijpt, samen staan wij sterker!
Hieronder staat wat u kunt doen om deze campagne te laten slagen:

Handtekeningen verzamelen

Ons doel is om op 1 juni, minstens 40.000 handtekeningen te overhandigen aan de tweede kamer.
We hebben er tot nu toe al 22050 verzameld en alle hulp is welkom. Stuur dit initiatief door aan ál uw collega’s en bekenden! Klik hier om een vriend of vriendin vanuit ons een mail te sturen.

Noem ons in uw nieuwsbrief

Wanneer u een nieuwsbrief verstuurt willen we u vragen aandacht te besteden aan de situatie rondom de plotselinge prijsverhoging van dexamfetamine. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor onze rekening nemen. Laat ons in dat geval weten hoe lang de tekst mag zijn.

Word lid van Impuls & Woortblind

Wij werken nauw samen met de belangenvereniging Impuls & Woortblind. Zij komen op voor mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie en hun verwanten. Dit doen zij door middel van informatie en voorlichting, het organiseren van onderling contact, en het vertegenwoordigen van de belangen van deze groep. Vraag daarom hier als hulpverlener uw lidmaatschap aan!

Deel ons met uw achterban

U kunt deze site met behulp van onderstaande links delen met uw achterban. Uiteraard mag u ook een artikel over ons op social media plaatsen of delen vanaf onze site.

Plaats een link naar de petitie

Beschikt u over een eigen website? Dan willen wij u vragen ons logo met link naar onze petitie te plaatsen. Indien u hier ook een artikel aan wilt wijden, is dat natuurlijk nog beter! Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen! Hier vindt u de banners die u op uw website kunt plaatsen.

Hang onze poster op

Wij hebben een poster gemaakt waarin wij mensen oproepen de site dextroamfetamine.nl te bezoeken en de petitie te ondertekenen. Het zou geweldig zij als u deze in de wachtruimte, op het prikbord, in de lift en/of bij de ingang kunt ophangen.
U kunt de volgende posters gebruiken: A4 in Kleur of A4 in Zwart.

Steun ons zichtbaar!

Partijen die ons openlijk willen steunen, kunnen ons toestemming geven hun logo te gebruiken op de homepage onder de tekst: “Deze campagne wordt gesteund door”.

Iets anders?

Heeft u een ander goed idee hoe u ons kunt helpen, dan horen wij dat graag!

Heeft u de petitie al getekend?

Petitie Burgerinitiatief

**uw handtekening**

22,050 handtekeningen = 55% van doel
0
40,000

Deel deze actie met je vrienden

   

Mail ons