Hoe kan ik meehelpen met deze campagne?

De petitie delen

Allereerst kun je ons helpen door de petitie met zo veel mogelijk mensen te delen. Dit kan via Social Media als Twitter en Facebook, maar ook door mensen die je kent te vragen de petitie te tekenen. Als je bij een club of vereniging zit, zou je de petitie ook daar kunnen delen. Voor mensen zonder emailadres kun je dit formulier (hier een link naar het formulier) downloaden, wat je ondertekend en wel naar ons kunt opsturen.

Vragenlijsten invullen

Verder kun je ons helpen door de Vragenlijst Apothekers en/of de Vragenlijst Verzekeraars in te vullen op de site:
Vragenlijst beschikbaarheid Dexamfetamine bij apotheek
Vragenlijst vergoeding zorgverzekeraars Dexamfetamine / Amfexa

Je verhaal met ons delen

Als je zelf in de problemen komt of bent gekomen door deze situatie, kun je ons je verhaal insturen. We willen graag de concrete verhalen van gedupeerden horen. Het maakt niet uit of je een Dexamfetamine-gebruiker, behandelaar of apotheker bent, alle verhalen zijn welkom.

Achter de schermen meedoen

Je kunt ook helpen door mee te werken aan de campagne zelf. We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen op het gebied van Social Media management, het bijhouden van de webside (WordPress), het in de gaten houden van internet en fora, het bijhouden van de mailbox en het beantwoorden van vragen, het verwerken van data en het doen van uitzoekwerk. Als je ons bij één of meerdere van deze onderdelen kunt en wilt helpen, stuur dan even een mailtje!

Help een hardwerkende Flexe Dexer!

Het team achter deze campagne bestaat uit een groep mensen met een druk leven en één van onze Flexe Dexers is bezig met een onderzoek. Als je een half uurtje de tijd hebt om voor haar een vragenlijst in te vullen, zou je haar enorm helpen. Hier vind je de link naar haar vragenlijst.