Film je verhaal

We willen je vragen om een korte video van jezelf op te nemen (met je laptop, tablet of telefoon) waarin je uitlegt waarom jouw kwaliteit van leven afneemt als je gedwongen zou moeten stoppen met het gebruik van dexamfetamine. Deze videobeelden worden verwerkt tot een compilatie en gedeeld op onze website en via andere media.

Begin je video met de woorden “Ik ben [je voornaam] en zonder dexamfetamine…” en leg vervolgens kort maar krachtig uit hoe jouw leven eruit ziet als je zonder medicatie komt te zitten. Bijvoorbeeld: “kan ik me niet meer concentreren”, “word ik binnen 4 weken ontslagen”, “moet ik stoppen met mijn opleiding”, “raak ik constant overprikkeld”, “ben ik rusteloos”, etc.

Richtlijnen:

 • Je video is maximaal 15 seconden lang.
 • Graag “horizontaal” (in landscape) filmen als je de camera van je telefoon of tabletgebruikt om het gevreesde “vertical video syndrome” te voorkomen! :))
 • Geluid is belangrijk! Probeer achtergrondgeluiden zoveel mogelijk uit te schakelen en praat goed in de microfoon.
 • Als je het bestandsformaat kunt kiezen, is .MP4 ideaal.
 • Stuur deze video (het liefst vandaag nog!) naar [email protected]

Alvast heel hartelijk dank voor het maken en delen van je video! Het zou helemaal geweldig zijn als het je lukt om dit vandaag nog te doen! Op naar betaalbare dexamfetamine!

5 antwoorden
 1. rob hoogkamer
  rob hoogkamer zegt:

  vind video niet zo goed idee.. ik schaam me er voor dat ik a.d .h. d heb en zonder de medicijnen (dexamfetamine) des te meer.. hoe meer ik me probeer in te houden hoe erger het wordt.. je wordt gelijk in een hoek gedrukt als je zegt dat je a.d.h.d heb.. dat vreet behoorlijk op je eigenwaarde.. kan ik je zeggen maar met de dexamfetamine kan ik er veel beter mee omgaan.. wat ook weer positief wordt ervaren

  Beantwoorden
 2. Lineke
  Lineke zegt:

  Kan ik nog film maken?

  Had vandaag top dag.. zonder Dex.
  Droeg mijn blouse de halve dag binnenstebuiten, mijn zoon vroeg zich af wat het brood deed tussen de knutsel spullen en bij het uitruimen van mijn vaatwasser kwam ik er eindelijk achter waar toch mijn plastic boodschappentas was gebleven.
  Verder durfde ik niet in mijn nieuwe auto te rijden aangezien de prikkels van buitenaf zo heftig waren dat ik niet meer kon bijhouden wie nou waar liep en fietsen.
  Mijn laatste 50 euro was, volgens mijn redenatie, beter besteed aan 3 kussens en 2 jurkjes dan boodschappen.
  Morgen maar weer terug brengen ?
  Hopelijk komt mijn bestelling snel binnen want als ik nog een week zonder moet dan gaat dat zeer zeker mijn baan als PA kosten ?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *