Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dexamfetamine & ADHD in de Tweede Kamer op 1 juni. Kom je ook?

01/06/2016 @ 12:30 am - 3:30 pm CEST

- Gratis

Op as. woensdag 1 juni worden Impuls & Woortblind met Dure Dex als “Vereniging van Eigenaren van ADHD/ADD” gehoord door de vaste Tweede Kamercommissie VWS (lees meer).

Later deze dag is er ook een spoeddebat over onbetaalbare dexamfetamine en het monopolie dat deze medicatie onbetaalbaar maaktWe nodigen je uit om mee te gaan naar het debat als supporter van onze acties. Dit is een kans om massaal daar aanwezig te zijn en daardoor de ernst van de situatie te onderstrepen!

Samen met de personen voor wie wij hard hebben gevochten in de afgelopen maanden willen we graag onze gezamenlijke kracht laten zien aan de Tweede Kamer. Daarna kunnen we meeluisteren naar het debat tussen kamerleden van Gerven & Leijten en minister Schippers.

Dit wordt een leuke en nuttige dag in het belang van AD(H)D en dexamfetamine. Dus hoort, zegt het voort en komt allen tezamen. 

Programma

  • 12:30  – verzamelen bij de Zebraklok op het plein voor Den Haag Station. Neem posters, banners en je stem met je mee! Een regenjas kan ook geen kwaad, better safe than sorry.
  • 13:00 – tocht naar het plein voor de Tweede Kamer. 90 mensen kunnen plaatsnemen op de tribune bij het spoeddebat.
  • 14.00 – commissie vergadering in de Tweede Kamer (lees meer) over onbetaalbare dexamfetamine door kunstmatige monopolisering. Het kan zijn dat we met te veel mensen zijn om iedereen op de tribune te passen. In dit geval vragen we je om actief te blijven op het plein voor de Tweede Kamer. Dit kan tot een maximum van 100 mensen.
  • 15:30 – nagenieten van wat vast en zeker een indrukwekkende ervaring wordt met de nieuwe kennissen die je gedurende dag hebt ontmoet!

Tot woensdag!

Gegevens

Datum:
01/06/2016
Tijd:
12:30 am - 3:30 pm CEST
Kosten:
Gratis
Site:
www.dexamfetamine.nl

Organisator

Dure Dex? Niet zo Flex!
Telefoon:
+31 (0) 6 46 11 23 85
E-mail:
info@dexamfetamine.nl
Site:
www.dexamfetamine.nl

Locatie

Zebraklok op het plein voor Den Haag Centraal
Bezuidenhoutseweg 33
Den Haag, 2594 AC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0646112385

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.