Bedankt voor je ondertekening!

Daarmee zijn we weer een stapje dichter bij de 42.000 handtekeningen die we op 22 juni willen overhandigen aan de Tweede Kamer. Deze 42.000 handtekeningen hebben we nodig om er zeker van te zijn dat onze petitie behandeld wordt in de Tweede Kamer. Met jouw handtekening erbij zitten we nu op 22068. We zijn er dus nog niet, maar 22 juni komt wel steeds dichterbij. Help ons mee om meer handtekeningen te verzamelen en vraag je familie, vrienden, collega’s, en anderen om ook de petitie te tekenen!

En kom ook de 22e naar Den Haag! Klik voor meer info

Wat kan je nog meer doen?

Wordt lid van Impuls & Woortblind – Vereniging voor mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie

I&WSteun de campagne en alle andere doelstellingen voor AD(H)D’ers door donateur te worden van Impuls en Woortblind.  Zonder de expertise en steun van I&W hadden we nooit zoveel voor elkaar gekregen.

De vereniging zet zich in op verschillende gebieden, van voorlichting, lobby, het organiseren van bijeenkomsten en contact en belangenbehartiging. Voor 20 euro per jaar kan de vereniging zich blijven inzetten en de positie van AD(H)D’ers blijven verbeteren.

Onderzoek toename kosten introductie Amfexa

We doen onderzoek naar de toename in kosten voor mensen die 5 mg Dexamfetamine gebruiken. Omdat de prijs nog kan veranderen vragen we naar het gebruik in tabletten zodat we dat zelf kunnen berekenen.

Tel alle tabletten bij elkaar op.

De vragenlijst is anoniem. Wilt u op de hoogte gehouden van wijzigingen in de kosten? Vul dan uw e-mailaders in. Deze wordt niet gepubliceerd.

Als u nog iets wilt meegegeven of tips heeft.

Achter de schermen meedoen

Je kunt ook helpen door mee te werken aan de campagne zelf. We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen op het gebied van Social Media management, het bijhouden van de webside (WordPress), het in de gaten houden van internet en fora, het bijhouden van de mailbox en het beantwoorden van vragen, het verwerken van data en het doen van uitzoekwerk. Als je ons bij één of meerdere van deze onderdelen kunt en wilt helpen, stuur dan even een mailtje!

Help een hardwerkende Flexe Dexer!

Het team achter deze campagne bestaat uit een groep mensen met een druk leven en één van onze Flexe Dexers is bezig met een onderzoek. Als je een half uurtje de tijd hebt om voor haar een vragenlijst in te vullen, zou je haar enorm helpen. Hier vind je de link naar haar vragenlijst.

Vragenlijsten invullen

Verder kun je ons helpen door de Vragenlijst Apothekers en/of de Vragenlijst Verzekeraars in te vullen op de site:
Vragenlijst beschikbaarheid Dexamfetamine bij apotheek
Vragenlijst vergoeding zorgverzekeraars Dexamfetamine / Amfexa

Je verhaal met ons delen

Als je zelf in de problemen komt of bent gekomen door deze situatie, kun je ons je verhaal insturen. We willen graag de concrete verhalen van gedupeerden horen. Het maakt niet uit of je een Dexamfetamine-gebruiker, behandelaar of apotheker bent, alle verhalen zijn welkom.